januar 2022
m ti o to f l
« mar    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Alternativ passivitet

by HP
Categories: Samfunn
Tags: No Tags
Comments: No Comments
Published on: 29.03.12

Alternative har en snurrig opplevelse av virkeligheten. De tror at feilbehandling i helsevesenet er noe som taler for alternativ medisin.
Når de leser om negative sider innen helsevesenet (de finnes) hyler de opp og fabulerer om hvor bra deres ikkevirkende alternativhokuspokus er.
Dette kommer godt til syne spesielt på Facebooksider som “I Lyskilden”, hvor man promoterer alt fra konspirasjonsteoretisk antivaksinesøppel, via fantasihistorier om healing og homeopati, til kritikk av helsevesenet, som innimellom er berettiget, men hvor man trekker totalt skrullete konklusjoner.
I stedet for å sitte grodd fast på de feite rumpene sine foran Youtube og lete etter kirsebær dyrket i hagen til “Dr” Wakefield hele dagen, burde de gjøre noe om de er så misfornøyd, noe som virker.
Hva med å skaffe seg en utdanning innen helsevesenet, og bidra med noe som virker i stedet for å sitte og prate piss på Lyskilden eller andre svadsteder. Da kan man faktisk bidra til noe, om ikke annet bare være tilstede for noen. Det er liten tvil om at helsevesenet er underbemannet, og jeg har lite annet til overs enn forakt for de som motarbeider det.
Men de er vel for late, og har “tøffelhelter” som betaler for PC, internett og papprødvin fra Hellas…

Share this
No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Welcome , today is fredag, 21.01.22